...

Web graficki dizajn Web digitalni marketing Srbija

Loading Image

Postanite vidljivi većem tržištu i novim kupcima

Dizajn i izrada sajtova

Dizajn i izrada sajtova

Izrada sajta je prvi korak u oglašavanju aktivnosti, prenosu informacija na internet prostoru i samim tim prisutnosti u celom digitalnom svetu. Dizajn web sajta je prikaz elemenata i način na koji organizacija ili pojedinci ističu svoje vrednosti i na struktuiran i kreativan način prikazuju svoje aktivnosti čime posetioce web stranice upoznaju i podstiču da stupe u kontakt ili saradnju bilo kog tipa. Sadržaj na web sajtu izuzetno varira u odnosu na poslovnu aktivnosti organizacije, tako websajt agencije za izveštavanje poseduje izuzetno veliku količinu informacija koja se najčešće izvorno ili posredno objavljuje. Sa druge strane korporativne organizacije teže da izrada sajta bude jednostavna sa ograničenim prikazom podataka kako bi posetioci što lakše došli do neophodnih informacije vezano za njihova interesovanja bilo da su to usluge, kupovina proizvoda preko web shopa ili drugih potreba.
Postoji dosta karakteristika na osnovu čega je veb sajt rangiran na internetu poput SEO optimizacije, brzine učitavanja veb sajta, skripte i drugih parametara koja pozicionira domen vebsajta prilikom pretrage web site na google ili drugom pretraživaču. Iz tog razloga je održavanje web sajta od izuzetnog značaja za unapređenje pozicije i bolju vidljivost. Jedan od načina da se postigne pozitivan efekat kod posetioca je redizajn sajta čime se osvežava sadržaj, modernizuje izgled vebsajta i uvođenje novih tehnologija koje olakšavaju ažuriranje web sajtova.
Dobar dizajn sajta olakšava korisnicima da dobiju jasnu poruku koje su to vrednosti organizacije i na koji način ona može pomoći ili biti od koristi posetiocima web sajta. Dizajn websajta se može drastično razlikovati u odnosu na količinu stranica i korišćenog programskog jezika stoga cena izrada sajta može značajno varirati. Naš stručni tim web dizajnera i web programera prenosi najbolja iskustva i pomaže organizacijama da prezentuju svoje aktivnosti, olakšaju korisnicima da dođu do potrebnih informacija ili kupe proizvode putem web shop.

Dobar web sajt donosi novac, prosečan web sajt ne donosi ništa. Ukoliko nemate dobar web sajt ili online prodavnicu jednostavnu za korišćenje, praktično ste nevidljivi vašoj ciljnoj grupi i svakodnevno pasivno gubite novac. Izrada sajtova sa Kreaterija timom je prijatno putovanje. Uređivanje i vođenje sajtova je bitan deo poslovanja, a naš tim je spreman da uoči ono što je dobro i važno za vaš sajt i da to učini vidljivim. Kreaterija studio za održavanje i vođenje sajtova godinama prati najnovija tehnološka dostignuća. Tu smo da vidimo koje su snage Vaše firme i da ih uvrstimo u osnovne elemente sajta Vaše firme. Slabosti pretvaramo u snagu i vidljivost prilikom kreiranja sadržaja sajtova koji dodatno održavamo u kontinuitetu i pratimo promene potreba na tržištu. Bavimo se definisanjem vizuelnog i tekstualnog sadržaja i tu smo da čujemo Vaše sugestije i postavimo na prvo mesto ono što je Vama bitno. Nudimo uslugu pisanja prodajnih tekstova za sajtove najrazličitijih tematika, pisanje blogova ali i drugih komponenti Vašeg sajta.

Kontaktirajte nas