...

Web graficki dizajn Web digitalni marketing Srbija

Loading Image
Kreateriju čini uigrani tim koji prethodna iskustva u oblasti grafičkog dizajna i marketinga sada sa ponosom proširuje i stavlja u novo ruho koristeći najsavremenije standarde u izradi onoga šta je Vama bitno.
Dizajniranje brošura, logoa, web stranice, korporativnog identiteta, knjige grafičkih standarda je samo uzorak od aktivnosti koje obavljamo za unapređenje vašeg poslovanja i vizuelnog identiteta. Udruženim snagama kreiramo dizajnerska rešenja i podstičemo kreativni pristup kad je pitanju predstavljanje bilo koje aktivnosti. Korišćenjem najsavremenije opreme i tehnologija omogućavamo kompanijama širom sveta predstavljanje dizajniranih proizvoda i usluga koje poseduju inovativni i moderni pristup. Brzina i kvalitet su naše karakteristike, bilo da se radi o održavanju društvenih mreža ili izradi dizajnerskog proizvoda naš tim je tu da iznađe najbolje rešenje u željenom roku. Inspiraciju neprestano crpimo iz različitih ideja koje zamišljamo zajednički sa našim partnerima i pretačemo ih kroz video, fotografiju, post, tekst i sve druge medije tako da aktivnosti organizacije budu predstavljene u najlepšem svetlu. Prilikom prvog susreta sa proizvodima i uslugama, kupci i korisnici rangiraju i odlučuju u odnosu na izgled i karakteristike kao što su dizajn proizvoda, dizajn web stranice, dizajn brošure. Održavanje komunikacije sa korisnicima i kupcima je važna i postiže se stalnim prisustvom na tržištu time što organizacija ili pojedinci prezentuje nov dizajn bilborda ili izrada reklama i reklamnog materijala.
246

Projekata

184

Logoa

1.000.000

Novih ideja svaki dan

99

Procenata zadovoljnih klijenata

Šta nas pokreće?
Svet u Vama i svet oko nas utiče na naš um. Sa uzbuđenjem budimo pažnju ljudi oko Vas.Ponos na dosadašnji rad je glavni motor Kreaterije. Srećni smo jer u Kreateriji ima dovoljno prostora za izazove koje nam s poverenjem ukazujete.
Misija
Naša misija je ulepšavanje sveta poslovanja, trudimo se da učinimo svet boljim i kreaivnijim mestom.

Posetite naše kancelarije

U našim prostorijama u Karađorđevoj 38 možete pronaći savet za dizajn bilo kog dela vašeg poslovanja ili zatražiti konsultaciju u vezi vašeg sajta ili novog promotivnog videa. Očekujemo vas!

Tim koji je spreman da Vam se posveti

Naši zlatni klijenti Pogledajte kakve smo projekte sa njima do sada ostvarili