...

Web graficki dizajn Web digitalni marketing Srbija

Loading Image

Etikete

Dizajn etiketa za proizvode

Dizajn etiketa je ono kako se vaš proizvod predstavlja korisnicima. Dobro dizajnirana etiketa je glavna udica za kupca. Kvalitetan dizajn etikete je sredstvo kojim se ističete na policama. Izrada etiketa je proces u kome Vašu zamisao razvijamo kroz naš kreativni proces, oblikujemo i stvaramo jedinstveni vizuelni sklop. Etikete se najčešće izrađuju na otpornim papirima i upotrebljavaju se razne tehnike kao što su UV lak, foliotisak, embosing, a sve u cilju isticanja Vaših proizvoda na policama. Imali smo prilike da radimo etikete za vino, etikete za pivo i etikete za rakiju. Za vinskih osam etiketa naš tim dobio je zlatnu medalju za dizajn na Novosadskom Sajmu. Ako želite specifičan izgled etikete, želite da koristite ilustracije ili čak da prenesete pravo umetničko delo, ulje na platnu na Vaš dizajn etikete, imate neobičan oblik ambalaže, naš iskusni tim je tu da odgovori na sve Vaše zahteve i čak i nemoguće učini mogućim. Etiketa može reći dosta o proizvodu, a to govori u tren oka. Zato je prvi utisak najvažniji. Kada kažemo dizajn etikete može se misliti i na male etikete za proizvode kao što su majice ili čarape na kome je deklaracija. Vi znate da bi trebalo da postavite identitet brenda na viši nivo, mi znamo kako da ga dizajniramo i na taj nivo postavimo. Kreaterija u Novom Sadu je jedino mesto gde ćemo Vam dokazati zašto su tri sekunde prilikom odabira Vašeg proizvoda do njegove kupovine veoma bitne tri sekunde.

Prednja etiketa

Prednja etiketa je prezentaciona i to je ono na šta pomislimo kada kažemo dizajn etikete. U vinskoj industriji, na primer ova etiketa je vizit karta proizvoda i ima veliki značaj. Prednja etiketa ima važnu ulogu, da vizuelno istakne proizvod od konkurencije.

Sastoji se od naziva proizvoda, naziva sorte, ukusa, logotipa, slogana, ukrasnih slika i pratećih informacija kao što su zapremina ambalaže, godina proizvodnje ili poreklo proizvoda. Kod ove etikete količina informacija je svedena na minimum.

Zadnja etiketa

Zadnja etiketa ili poleđinska sadrži ceo opis proizvoda, sastojke, bar kod, rok trajanja, lot broj, datum proizvodnje, sertifikate i druge informacije koje su regulisane zakonom.