...

Web graficki dizajn Web digitalni marketing Srbija

Loading Image

Brendiranje izloga

Dizajn reklamnih folija i brendiranje izloga

Uhvatite pogled prolaznika. Reklamna folija za izlog i radnje je rešenje koje će pomoći da budete uočljiviji i da ,ukoliko Vam je potrebno, zaklonite od pogleda neki deo izloga. Folije za izloge se mogu realizovati iscela ili u elementima tako da delimično prekriju izlog. Upotrebom stopsol i rupičaste folije umanjujete UV zrake u prostoriji i u slučaju pucanja stakla ne dolazi do osipanja. Dizajn i izrada brendiranih folija je lep način da skrenete pažnju i zaštitite svoj prostor. Brendiranje staklenog izloga će upotpuniti sliku o Vašoj kompaniji i učiniti prostor prijatnijim. Samolepljiva folija za izlog je rešenje koje donosi višestruku korist. Grafičke usluge dizajna nalepnica za izlog pokrivaju upotrebu svih elemenata vizuelnog identiteta kao sto su logo, dizajnerska šara, fotografija i sve to ukompletirano u celinu prijatnog izgleda.

Brendiranje izloga po zahtevu i želji se realizuje kroz naš dolazak na lice mesta gde merimo željenu dimenziju za izradu PVC folija. Nakon toga pravimo dizajn u saradnji sa Vama i prema Vašim potrebama. Nakon usaglašavanja sa dizajnom ide priprema za štampu koja se dostavlja željenoj štampariji.

Takođe se može raditi brendiranje pregradnih zidova, ogledala ili nameštaja od stakla u Vašem prostoru.

Dizajn folija i nalepnica za lokale se najbolje može upotpuniti dizajnom i izradom svetleće reklame koja dodatno ističe Vaš kafić, restoran, radnju ili lokal. Sve su to činioci dobre reklame.