...

Web graficki dizajn Web digitalni marketing Srbija

Loading Image

Print

Dizajn štampanog materijala

Print- najmagičnija reč naše Kreaterije. Print je srce i mozak grafičkog dizajna. Naše beskrajno polje inspiracije. Print nam je važan, jer je on matica iz koje je sve poteklo. Zašto je toliko važan i šta print sve obuhvata?

Bez obzira da li želite da promovišete brend svoje kompanije ili želite da skrenete pažnju na neki cilj, majica prilagođena delatnosti ili događaju sa adekvatno dizajniranim printom sigurno vam može pomoći da postignete svoj cilj. Verovatno se pitate kada je dizajn Vaše majice adekvatan? Ako je loše dizajnirana, Vaša poruka će biti nezapažena; ili još gore, to bi moglo negativno uticati na vašu misiju. Zato je veoma važno da jasno postavimo ciljeve šta dizajn i print, potom sva njegova štampanja treba da nose u sebi i na sebi.

Кreiranje i grafički dizajn printa na majicama, kačketima, kišobranima, šoljama i brojnim drugim Vama bitnim izrazima predstavljanja može izgledati kao zastrašujući zadatak, ali uz zajedničke konsultacije i osluškivanje Vaših želja možemo da ovekovečimo printom i štampom identitet Vaše firme na stvarima koje će dugo da traju i koje ćete svakodnevno koristi ili Vi ili Vaši klijenti. Kreaterija shop store u svoje usluge ubraja sve vrste štampanja koje su Vama bitne. To ne moraju nužno biti korporativne i reklamne stvari sa printom logoa Vaše firme. Kreaterija shop store podrazumeva sva preslonalizovana štampanja: Vaše ideje za maske za telefone, maske za Ispod, print na kišobranima, koricama svesaka, rokovnika, planera. Mogućnosti su razne, Vaše je samo da pronađete Kreaterijin kontakt telefon ili da nas kontaktirate mail-om. Štampanja i sve vrste printa kao i njihovo slanje i dostavu radimo ka svim velikim mestima kao što su Novi Sad, Beograd, ali i sva druga manja mesta koja žele da nam odaju poverenje za grafički dizajn i print.