...

Web graficki dizajn Web digitalni marketing Srbija

Loading Image

Kako zaraditi novac upotrebom grafičkog dizajna?

Grafički dizajn

Kako do dodatnog profita?

Primetili ste da sve uspešne kompanije pored razvijenih procesa rada, menadžmenta i pametnog poslovanja imaju razvijen brend. Za to postoji dobar razlog. Kupci. Vaš proizvod ili usluga koju pružate ostvara dobit jedino kada je valorizovana i kupljena. Do klijenata i kupaca se dolazi kroz vidljivost Vašeg biznisa na tržištu. Kod 86% kompanija koje su razvile prepoznatljiv brend dobit je porasla za najmanje 50%.
Jedan od najvažnijih kanala današnjice za predstavljanje brenda je internet. Tu postoji izuzetno velik broj konkurentskih kompanija. Ono što će kupca opredeliti da izabere Vašu kompaniju je prepoznatljiv i dosledan brend. Tu Vam mi možemo pomoći.
Kroz samo 5 koraka prolazimo kroz proces kompletnog brendiranja Vaše kompanije:
1. Redizajn/dizajn logo-a
2. Kreiranje knjige grafičkih standarda
3. Primena dizajna na dokumenta i reklamni repro materijal (vizit karta, rokovnik, kesa…)
4. Kreiranje template vizuala za društvene mreže
5. Kreiranje reklame za reklamne prostore (bilbordi, autobusi, vozila, LCD displeji na autobuskim stanicama i u tržnim centrima).
Kroz razgovor sa Vama dolazimo do idejnih rešenja koja odgovaraju potrebama Vaše kompanije i prezentaciji Vaših usluga i proizvoda. Brendiranje je ono što na prvi pogled ostavlja utisak doslednosti kompanije i njenog delovanja. Na taj način Vaša komanija se vizuelno ističe i uliva više poverenja od konkurentskih kompanija. Na ovaj način ostvarićete kredibilitet i privući nove kupce/klijente što donosi dodatnu dobit.

Grafički dizajn je upravo ono što čini srce vizuelnog identiteta jedne firme. Od drugih nas izdvaja jednostavnost i jedinstvenost u kreiranju dizajna upotrebom najsavremenijih alata. Najbolja promocija i brza uočljivost onoga što Vi stvarate je jedan od glavnih ciljeva u radu Kreaterije. Kreiramo Vaš novi vizuelni identiteta i reklamne materijale koji će godinama biti deo lične karte Vaše firme. Grafički dizajn je tu da upotpuni i na pravi način prezentuje Vašu rad.

Kontaktirajte nas