...

Web graficki dizajn Web digitalni marketing Srbija

Loading Image

Fotografija kao esencijalni element vizuelnog doživljaja

Fotografija i fotoediting

fotografija i fotoediting obrada fotografija foto studio fotograf novi sad beograd srbija fotografisanje proslava

Fotografija je ono što svedoči o stvarima koje su nekada bile ali se u današnjem svetu koristi za reklamiranje, predstavljanje ili promociju Vaše kompanije. Fotografija i editing je naša velika strast gde pratimo najnovija tehnološka dostignuća. Naš pečat je vrhunski kvalitet fotografije, koje jasno prenose poruku, naše emocije ili lepotu proizvoda su strast u zenici Kreaterija tima koji na foto aparat gleda kao na važnu alatku. Foto studio je poseban kutak naše firme u koji ponosno i nasmejano zalazimo svaki dan. U našem objektivu su do sada bile fotografije hrane, modna fotografija, editorijali ali i nezaboravni trenuci onoga što Vam se dešava jednom u životu mi oživljavamo i ostavljamo da traje. Tu su fotografije venčanja, rođendana, promocija Vašeg brenda ili događaja koji je Vama bitan.

Poseban segment je fotografija hrane koja je bitan element izrade svakog menija, dezert karte ili vinske karte. Ovaj tip fotografije se koristi i za bilborde, reklame i reklamne postere. Značaj fotografije hrane je od presudnog značaja za primamljivi izgleda dizajna. Dobra fotografija mora da Vas privuče da probate jelo, da ga zagrizete prvo u mislila, što je ujedno prvi korak ka privlačenju gostiju.

Fotografije proizvoda koje želite da promovišete mogu na pravi način da prikažu i kupcima približe ono čime se bavite. Fotografija je neizostavan deo kataloga i brošura. Uz detaljan opis proizvoda to je najbolji način da ih približite potencijalnim klijentima i kupcima.

Takođe fotografisanje restorana, kancelarijskog prostora, fotografisanje lokala je nešto što neretko kombinujemo sa fotografisanje zaposlenih ili fotografisanje jela.

Tu smo da zabeležimo i sačuvamo svaki događaj koji je vredan pamćenja u vidu kvalitetne fotografije. Ono što je vama važno i nas inspiriše. Jednostavnost i jedinstvenost je upravo ono po čemu ćete nas lako prepoznati.

Fotografisanje je početni proces do dobre fotografije. Nakon toga ide obrada fotografije i fotoediting. Obrađujemo fotografije kako bi istakli posebne detalje na fotografiji. Fotoediting je obrada fotografije ali takođe i fotomanipulacija je nešto što se često koristi u toku obrade fotografije. Foto manipulacija je proces u kom se mogu izvršiti značajnije izmene na fotografiji. Fotografija na taj način može dobiti željeni izgled, mogu se sa fotografije ukloniti nepotrebni elementi ili dodati. U našoj ponudi usluga nalazi se i Art photoediting kojim od obične fotografije kreiramo fotografiju koja dobija izgled slike ili kreativnog postera.

Kontaktirajte nas