...

Web graficki dizajn Web digitalni marketing Srbija

Loading Image

Logo kao osnova vizualnog identiteta kompanije

Dizajn logoa

Logotipi dizaj i izrada logotipa Novi Sad Beograd Srbija Kreaterija reference Tramontana
Logotipi dizaj i izrada logotipa Novi Sad Beograd Srbija Kreaterija reference accelerate health clinics
Logotipi dizaj i izrada logotipa Novi Sad Beograd Srbija Kreaterija reference dobra poljoprivredna praksa
Logotipi dizaj i izrada logotipa Kreaterija reference avanti design
Logo kao osnova vizuelnog identiteta kompanije dizajn logoa izrada logo Kreaterija reference Nef Architectc
Logo kao osnova vizuelnog identiteta kompanije dizajn logoa izrada logo Kreaterija reference Grin Shield

Logo je prvi vizuelni element u komunikaciji sa korisnicima i to ga čini najvažnijim vizuelnim elementom. Kreaterija je tu da osnovni identitet Vaše firme učini prepoznatljivim. Baš iz tog razloga kreiranju prilazimo ozbiljno. Kreaterija je izgrađena od tima koji ima višegodišnje iskustvo u prepoznavanju dobrog logoa. Kombinacijom oblika, boja i fontova koji osliakvaju ime i svrhu poslovanja Vaše firme dolazimo do dobrog rešenja. Logo je, ne samo simbol firme, već i način prepoznavanja, zato je uvek najbolje biti originalan i kreativan u stvaranju onog što će Vas pratiti na Vašem putu poslovanja.

Dizajn logoa treba da bude moderan i prepoznatljiv pa su tako kompanije poput Pepsija i CocaCole radili redovan redizajn logoa i prati savremene trendove i alate za dizajniranje logoa. Preporučeni interval za redizajn logotipa je obično na svakih pet godina.

Kreiranje logoa danas radi se isključivo u vektoru, zbog mogućnosti neograničenog povećanja za potrebe velikih formata kao što je bilbord ili nešto slično. Za Vas vršimo uslugu vektorizacije logoa tj prebacivanje logotipa iz piksela u vektor. Prilikom izrade logoa naš tim dizajnera obezbeđuje više primera, najmanje tri, na kojima rade različiti dizajneri kako bismo dobili najbolje rešenje i ispunili u potpunosti Vaša očekivanja. Za dizajn logoa u obzir uzimamo vrstu delatnosti, prikladne boje za vaše poslovanje i ciljnu grupu. Zbog različitih površina na koje se primenjuje logo uz dizajn logoa preporučuje se izrada knjige grafičkih standarda u kojoj je jasno definisana upotreba logoa.

Za potrebe poslovnog prostora sve je popularnija izrada logoa u 3D formatu, tako da se slova i oblici iz logoa mogu izraditi u 3D na pleksiglasu, takođe može se uraditi 3D logo od drveta, 3D logo od stiropora sečen na CNC mašini. Cena izrade logoa zavisi od dosta faktora, neki od njih su kompleksnost zahteva, potreba za ilustracijom, potreba za vektorizovanjem određenih elemenata po zahtevu.

Ukoliko niste zadovoljni trenutnim izgledom logoa ili otvarate novu kompaniju mi smo tim koji Vam može postojeće ili novo poslovanje učiniti jednostavnijim i prepoznatljivijim.

Kontaktirajte nas