...

Web graficki dizajn Web digitalni marketing Srbija

Loading Image

Sve popularniji način vizuelne komunikacije

Video produkcija i editing

Danas, više nego ikad ranije, video spada u glavne alatke za promociju biznisa, ideje ili samopromociju, a za neke neprocenjiva i lepo upakovana uspomena. Zato smo mi tu – da Vam pomognemo da Vaše planove vizualizujete i oživite kroz zvuk i sliku na način na koji to rade najbolji stručnjaci u ovoj oblasti.

Koristeći najpopularnije programe i tehnike u industriji video produkcije naš tim sa višegodišnjim međunarodnim iskustvom pomoći će Vam da se pokažete u najboljem svetlu i na kojoj god platformi želite – TV, Youtube, Instagram, Tiktok…

Usluge koje nudimo uključuju: full house video montažu, video obradu VR formata i kreiranje virtuelnih tura, Motion Design, 2D Video Animaciju, Ubacivanje custom vizuelnih efekata, manipulaciju bojama ili color grading, zvučni dizajn i to u video rezoluciji i formatu koji god želite. Tu smo da saslušamo Vaše potrebe i da zajedno kreiramo pokret, zvuk i sliku u najsavremenijim i najkvalitetnijim video formatima koji lako bude pažnju i ostaju dugo upečatljivi u memoriji ljudi koji su jednoj firmi važni.

Za početak, kontaktirajte nas da se posavetujete – obećavamo da vas neće ništa koštati!

Kontaktirajte nas