...

Web graficki dizajn Web digitalni marketing Srbija

Loading Image

Brošure

Dizajn brošure i reklamnih kataloga

Brošura je sadržajan način prezentacije informacija o Vašem proizvodu ili usluzi. Izrada i dizajn brošure su neizostavni deo predstavljanja kompanije na sajmovima, sastancima i konferencijama. Iako je video postao preovladavajući način vizuelne komunikacije, ono što klijenti i kupci nose sa sobom su štampani materijali. Istraživanje je pokazalo da se ljudi bolje odnose prema ne-digitalnim formama materijala uprkos naprednoj digitalnoj tehnologiji, a brošure su najbolji način da se kupcima predstavi ono čime se Vaša kompanija bavi. Upotrebom obe forme komunicirajte Vaš biznis sa njima na oba načina.

Brošure, katalozi, prospekti i bukleti pored informacija koje pružaju upotpunjuju predstavu o Vašoj kompaniji. Stvaraju osećaj da se radi o brendu koji je svestan značaja različitih kanala komunikacije i koji vodi računa o svakoj pojedinosti. Brošure takođe mogu biti dizajnirana uputstva.

Reklamni katalozi mogu sadržati Vašu kompletnu ponudu sa pojedinostima vezanim za usluge ili proizvode koje nudite.

Brošure se izrađuju od papira nešto većih težina što daje utisak kvaliteta onoga čime se Vaša kompanija bavi. Mogli ste primetiti kako se koricama brošure daje poseban značaj. One se najčešće plastificiraju sjajno ili mat, a često se primenjuju neke od tehnika za isticanje logo-a kompanije ili neke dizajnerske šare na koricama koristeći embosing, UV lak, foliootisak ili efekat tečnog zlata. Na taj način se upotpunjava vizuelna prezentacija Vaše usluge ili proizvoda.